Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, november 2020

Når november starter er der en atmosfære af nervøs spænding og en følelse af, at mange ting i dit liv kan ændres, ikke mindst i forbindelse med andre, som har haft en overdimensioneret indflydelse. Der synes at have været så mange konflikter i periferien af dit liv, måske i forbindelse med at kæmpe med partnere og deres arbejde eller helbred, eller med andre bekymringer omkring ideologisk uenighed og intellektuelle konflikter, interne eller eksterne.

Dit største fokus er dog på at organisere dit daglige liv og rytmer, hvor du med succes skaber mere balance og plads. Først i november er der et arbejdsrelateret emne som afgøres, lagt til side for at bringe balance i et forhold. Du vil konstant stræbe efter at bevare harmonien i midten af november, også selv om du møder kraftig beskydning fra folk, som tror de bestemmer loven.

Den 21. november bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i dit modsatte tegn, Skorpionen, hvilket indikerer en periode på nogle uger, hvor dit fokus er på mere personlige relationer, og i det øjeblikket er du nødt til at indtage en lavere profil og samarbejde uden at klage, med folk som ønsker at bestemme farten. Du vil nok være nødt til modstå trangen til at fjerne dig fra scenen og acceptere en form for kompromis i øjeblikket.

Dagens Horoskop